Jocke Berg Sjunger i Disney filmen ”Bilar 2″!

Ja nu är det dags för Kent sångaren Jocke Berg att sjunga i en disney film. Han ska sjunga i filmen som handlar om bilar med ögon som kan prata. Jag pratar såklart om ”Bilar 2″. Många stora amerikanska artister som Elton John, Phil Collins & Louis Armstrong har sjungit ledmotiven, men även svenskar som [...]

Ja nu är det dags för Kent sångaren Jocke Berg att sjunga i en disney film. Han ska sjunga i filmen som handlar om bilar med ögon som kan prata. Jag pratar såklart om ”Bilar 2″. Många stora amerikanska artister som Elton John, Phil Collins & Louis Armstrong har sjungit ledmotiven, men även svenskar som Peter Jöback, Björn Skifs & Loa Falkman har sjungit på den svenska översättningarna.

Låten som Jocke sjunger heter ”Då det känns perfekt” och originalet sjungs av rockbander Weezer och heter ”You might think” och här nedan ser du musikvideon.