Är inte Johan T Karlsson (Familjen) för underbar?

En kille som mer och mer tar över svenska pop och electro scnenen är Johan T Karlsson, även känd under namnet Familjen. På det senaste albumet som han släppte för mer än ett halv år sen har han samarbetat med musiker från Kent & självklart Andreas Tilliander som komiskt nog är hans sidekick på scenen [...]

En kille som mer och mer tar över svenska pop och electro scnenen är Johan T Karlsson, även känd under namnet Familjen. På det senaste albumet som han släppte för mer än ett halv år sen har han samarbetat med musiker från Kent & självklart Andreas Tilliander som komiskt nog är hans sidekick på scenen (Andreas har en längre karriär bakom sig och är stor inom elektronisk musik i många olika namn och konstellationer). Detta är visserligen inget nytt utan jag ville bara dela med mig av min fascination av denna elektroniska motsvarighet till Håkan Hellström. Ja vad skriver jag nu? Hur kom Håkan in i bilden? Jo ju mer jag kollar på intervjuer av Johan så slår det mig att han är sådär spännande barnsligt passionerad över sin musik. Han berättar historier som om han vore en liten grabb som går i skogen med pinne i högsta hugg och letar fiender bland löv och barr. Här nedan är en av delen med Familjen i musikbloggen PSL.

Se de andra delarna i serien här på svt play

Fler klipp och musikvideosFamiljen på spotify