Nya bloggen PopGlappet.se söker skribenter!

Popglappet.se är en nystartad blogg som går ut på att fylla glappet mellan vad som är populärkultur och inte. Bloggen kommer att fyllas med allt ifrån recensioner av det nya electroalbumet till industriarkitekt, coca-colas nya reklam till en nytolkning av Jane Austin, krönikor om livet på landet till lattedrickande storstadsglidare och mycket mycket mer. Vad [...]

Popglappet.se är en nystartad blogg som går ut på att fylla glappet mellan vad som är populärkultur och inte. Bloggen kommer att fyllas med allt ifrån recensioner av det nya electroalbumet till industriarkitekt, coca-colas nya reklam till en nytolkning av Jane Austin, krönikor om livet på landet till lattedrickande storstadsglidare och mycket mycket mer. Vad som är fin- eller fulkultur skiter vi i. Målet är att hissa eller dissa stort som litet.

Grundaren och redaktör för popglappet.se är jag, Emil Jansson (@emiljansson på twitter).

Jag söker nu skribenter som har lust att publicera på bloggen. Bloggen kommer att blandas med text, bild, ljud och video, så du behöver inte vara en superbra skribent. Viktigt att du skriver med ett personligt språk och är van att blogga i publiceringsverktyget wordpress och enklare bildredigering. Det viktigaste är att du är nyfiken och vill dela med dig av dina erfarenheter, kunskaper och upplevelser.

Jag kommer inte kunna ge någon ersättning, men tanken är att det ska jobbas med både SEO och Affiliate med mål att det kanske rullar in lite, som vi senare gör något kul tillsammans för.

Är du intresserad? Skriv gärna några rader om dig själv och vad du skulle kunna tillföra till bloggen.
Maila till: info(at)emiljansson.se